Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 29 de novembre del 2007

Palautordera va de rebaixes

És ben cert i evident que Sta. Ma. de Palautordera es troba en plena època de rebaixes. I no parlem de les rebaixes que tots estem acostumats a veure en botigues, comerços, aparadors...no, ens referim a rebaixes polítiques.

I és que el PSC-PSOE de Palau torna als orígens. Tornen les males arts, tornen les prepotències i tornen les manipulacions.

I és que evidentment i malauradament on més es denota aquesta actitud deplorable és vers els ciutadans de Palau.

Per una banda la rebaixa informativa a la que ens tenen obligats, ja que ara els palauencs i palauenques estem un 50% menys informats. Durant molts anys, mensualment i puntualment hem rebut a les nostres llars el Palau Obert. Ara ja no. Ara ens informaran cada dos mesos, ara hi participarem cada dos mesos. De res han valgut els esforços durant 8 anys, és a dir, dues legislatures on no només es va mantenir aquest mitjà de comunicació i informació, sino que va ser millorat i es van augmentar les distribucions. És lamentable, que es deixi de creure en la transparència política i que es sotmeti als ciutadans a un grau d’informació 0.

I per últim, la rebaixa més sonora: La de deixar en silenci a un tant per cent molt elevat de palauencs i palauenques que van fer costat al programa polític de CiU. Només cal estar presents als plens municipals o seguir-los per la ràdio. És indignant veure com es fa callar de la forma més barroera a un representant polític, escollit per molts palauencs i palauenques i líder d’una oposició que treballa per ser l’alternança a aquest “poti-poti” de sigles polítiques que preveuen tirar endavant la vila i molt agosaradament governar-la. Ja només per les formes val la pena l’alternança.

I sincerament volem que la nostra vila no sigui un cas d’estudi per sociòlegs. Volem un respecte entre persones, però sobretot un respecte a la gent. La mateixa gent que ens atorga confiances cada quatre anys i que també vol ser escoltada als plens per boca dels partits polítics que no governen en aquests moments. Es fa estrany demanar una cosa així però quan es perden els papers, quan el nerviosisme ens ofusca la raó i a qui li passa és al sr. Alcalde, senzillament s’ha deixat de ser un líder, clarament ha deixat de representar-nos.