Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 6 de desembre del 2007

Mala planificació en la poda al Passeig del Remei

Tots sabem que el Passeig del Remei és un dels llocs més bonics de Palau i més apreciat per la gent que ens visita.

També és un dels llocs que quan arriba la tardor i no es planifica bé la poda, més ho pateixen els veins i els vianants per la gran quantitat de fulles que deixen caure els seus grans plataners.

Això és justament el que està passant aquesta tardor. La mala planificació de la poda dels plataners del Passeig del Remei ha fet que gran quantitat de fulles hagin cobert el passeig dificultant el caminar i que hagin caigut a les cases dels veins havent de patir les conseqüencies d'una mala gestió del govern.

La mala planificació del regidor de serveis en la campanya de la poda ha fet que les fulles s'amunteguèssin al llarg del carrer i que les ventades les facin anar d'una banda a l'altre afectant també a carrers colindants.

La neteja del passeig s'ha dut a terme a principis de setmana, pero el cap de setmana ha quedat ple de fulles. I no només això, si no que les fulles fan embussar els invornals de la zona poden provocar que quan hi hagi pluja (esperem que plogui aviat pel bé de totes i tots) el sistema de clavegueram no funcioni bé.

Creiem que hagués estat més encertat iniciar la poda per aquesta zona, podent-se estalviar d'aquesta manera les hores de neteja que s'han hagut de dedicar (sempre a destemps) per tal de deixar-lo en unes mínimes condicions de neteja.