Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 6 de desembre del 2007

El Club Futbol Palautordera, un club modèlic



El dijous passat el Club Futbol Palautordera va fer la seva presentació oficial a davant l'afició i familiars dels jugadors. Enguany, el club compta amb 18 equips de totes les categories en les que destaca la presència de 3 equips femenins. Amb aquests equips el Palautordera s'avança al que a poc a poc s'anirà imposant a la resta de clubs i que se'ns dubte suposa una canvi important en la concepció d'aquest esport i un pas més en el llarg camí cap a la igualtat de gènere.

En l'apartat dels parlaments el president va explicar com estava estructurat el club, que primerament pretent ser una escola de formació de persones: educació (els equips de la canalla més jove), tecnificació (els adolescents), competició (els equips juvenils i sèniors) i manteniment (els veterans). El en mateix parlament el president va destacar la qualitat de les instal·lacions amb les que compta el club, alhora que va demanar a l'equip de govern una actuació de millora en els vestidors i graderia.

La passada legislatura CiU va dur a terme la col·locació de la gespa al camp de futbol i la construcció d'un local social. Se'ns dubte aquestes dues actuacions ha ajudat a millorar la tasca del Club de Futbol Palautordera alhora que han actuat de reclam pels més joves cap a aquest esport.

En el mateix acte es va fer un homenatge al jugador del club Miquel Llavina, que ha estat vinculat al club durant molts anys.