Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

diumenge, 9 de desembre del 2007

La permisivitat del govern amb algunes empreses dificulta la mobilitat dels palauencs

Aquesta és la imatge que presenta la vorera del Passeig Vitamènia al costat del Parc Pau Casals.

Aquesta situació no és recent, és de fa dies. Inicialment és va procedir a fer una excavació per posar uns cables elèctrics, però ja fa dies que es va tapar i es va procedir al formigonat del forat.

Des de fa algunes setmanes la vorera està envaida per aquestes tanques metàl·liques que dificultes la mobilitat de les persones, especialment de nit.

Sembla que el govern miri més pels interessos de les empreses que pels ciutadans del municipi o simplement que no en faci el seguiment corresponent.

Des de CiU, creiem que quan s'otorga una llicència que afecta a la via pública, una senyalització adeqüada i el cumpliment estricte dels terminis d'execució són tant o més importants com la mateixa obra, així com un seguiment estricte per tal que les empreses s'ajustin a allò atorgat a la llicència.