Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

diumenge, 9 de desembre del 2007

L'Ajuntament de Palau passa del decret de sequera

Aquests darrers dies hem pogut apreciar que cada cop són més els missatges i anuncis que criden a l'ús racional i restrictiu de l'aigua degut a les poques precipitacions d'aquests any i al baix nivell d'aigua dels pantans.

Tal com es pot apreciar en l'informe de l'estat dels embassaments, la situació és preocupant i fins al moment encara es manté el decret de sequera del 2007 dictat pel Govern de la Generalitat el 13 d'abril de 2007.

No obstant, això no sembla importar als govern de Santa Maria de Palautordera que fa ulls clucs a les peticions dels veins i denúncies de l'oposició respecte a aquest tema.

Ens volen fer creure que un govern on hi ha IC-V és sensible a aquest tema i és just al contrari (no és la primera vegada) i ara en tornem a tenir un nou exemple.


En el Ple del dia 26 de novembre varem exposar exposar que la font del Passeig del Remei perdia aigua i que era necessari tancar-la donada la vigència del decret de sequera i la necessitat de donar exemple des de l'adminstració.

Doncs bé, 13 dies més tard, encara hem pogut captar aquesta imatge de com la font / surtidor perd gran quantitat de'aigua pel carrer i ningú fa res (ni tant sols fan cas a les demandes de l'oposició). Tant costa tancar una aixeta?

I això no és tot. En el mateix Ple també varem manifestar la nostra preocupació per l'enjardinamnet a base de gespa a la zona industrial de Can Vernedes Ca n'Auleda on el govern no està fent cumplir el decret de sequera en una zona on es rega generosament per fer crèixer la sembra i on el govern no ha sabut reaccionar a temps per suggerir un tipus d'enjardinament alternatiu que requereixi menys pressió hídrica durant el periode de la sembra, això que l'alcalde hi passa cada dia per davant i els tècnics municipals tenen reunions periòdiques amb els promotors.