Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dijous, 28 de febrer del 2008

Respectaran Palautordera. L'Artur Mas visita l'estació de Palautordera


Ens hem permés la llicència de prendre el títol d'aquest post de l'article "Respectaran Palautordera" del Tian Riba que relata la vista de l'Artur Mas a l'estació (per anomenar-la d'alguna manera) de Santa Maria de Palautordera.

Ja fa masses anys (+ de 20) que l'estació va ser tancada per Renfe i les continues i reiterades peticions d'atenció no han estat mai assumides per Renfe.

En la passada legislatura varem ampliar el conjunt d'interlocutors als qui reclamar millores i posar en coneixement la situació de l'estació i els seus viatgers.

Totes les respostes rebudes per part de ADIF, RENFE, MINISTERIO DE FOMENTO, Secretari General de Movilitat, han estat poc o gens clares i no han adoptat compromisos.

CiU ha estat l'únic partit polític que ha dut el tema al Congrés dels Diputats, havent d'explicar abans on es trobava Palautordera (això des de Madrid es veu molt lluny!).

L'Artur Mas ha pogut comprovar en primera persona l'estat absolutament ruinós en el que es troba l'estació, la impossibilitat de poder comprar bitllets, gaudir d'uns servis mínims i dignes.


Hi ha però una alternativa, que és la que CiU ha lluitat per incloure en l'Estatut, el traspàs de Rodalies a la Generalitat i que aquest servei sigui gestionat per una empresa seria i rigorosa com és Ferrocarrils Catalans de la Generalitat.

Us incloem alguns enllaços de com va ser recollida la noticia en els mitjans:




Relació del què hem fet darrerament des del Grup Municipal en relació a l'estació: