Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

divendres, 14 de març del 2008

Incomprensió en el trasllat de l'Ajuntament a Can Rahull

Això és justament el que es desprèn de l'enquesta formulada en el nostre bloc a la pregunta: Què en penses del trasllat de l'Ajuntament a Can Raull? tal com es mostra en el següent gràfic.

Només un 27% dels votants està d'acord amb el canvi i un 60% no li sembla bé i pregunta es qüestiona si no hi havia altres solucions.


El Grup Municipal de CiU manifesta que aquest trasllat, que no ha estat degudament planificat, té un sobre cost per les arques municipals de prop de 60.000€ respecte a les obres de condicionament i 60.000€ de condicionament del Centre Cívic.

Tot això amén dels costos del trasllat, mobiliari i sobre costos en comunicacions (telefonia i internet).

El nostre parer és que el projecte de reforma de l'Ajuntament (el vell) s'ha de fer tenint en compte tota la illa que comprén l'edifici de l'Ajuntament, el Centre Cívic i el pavelló vell per tal de preveure futurs creixements de personal, ubicació de serveis i millora de la qualitat d'atenció als ciutadans, tal com varem preveure en l'avant projecte que varem redactar.