Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

divendres, 14 de març del 2008

La política del cop de puny del PSC de Palautordera

Divendres, dia de comprar la premsa local i sorpresa, ens trobem dos artícles on els membres destacats del PSC (al govern) ataquen CiU: oposició de l'oposició (ens hi haurem d'acotumar!).

Resulta curiós, deu ser que estem fent les coses bé.

Sobta que dues setmanes consecutives surti el tema de l'ordinador. Resulta que hem fet una denúncia sobre un fet molt greu: prendre uns arxius d'un Grup Municipal mitjançant la sostracció de l'ordinador que feiem servir.

En el fons, el que posem de manifest és la política del cop de puny que realitza el PSC i especialment alguns dels seus representants (permesa pels grups que li donen suport, tot sigui dit).

És tasca del govern donar un despatx i equipament a la resta de grups municipals. Així doncs, nosaltres teniem el despatx i ordinador que ens van assignar al principi de la legislatura.

Per tant, és absolutament fals el que diu el Sr. Camacho "no sabem d'on ha sortit aquest ordinador". L'ordinador que teniem, doncs, ens el van proporcionar el govern (PSC + ICV).

Segon, aprofiten el trasllat de les dependencies a Can Rahull per:
  • Passejar-se como Pedro por su casa pel despatx que ells mateixos ens han assignat, fins i tot dies despres del trasllat, cosa que aprofiten per treure'ns l'ordinador i una taula de treball que teniem.
  • Ens pot agradar més o menys que ens donin un ordinador o un altre, però el més lògic és:
    • primer, avisar de que substituiran l'ordinador (cosa que en cap moment no han fet ni pot demostrar l'alcalde per mes cartes que envii als mitjans de comunicació locals).
    • segon si s'ha de dur a terme un canvi, hauria de ser per millorar.
    • tercer, si fan una substitució, que la facin correctament i no pas que hagim de ser nosaltres els que reclamem els fitxers, alguns d'ells ara perduts, quan duen a terme el canvi d'ordinador.
    • No esperar a un mes a requerir l'informe al tècnic informàtic de com s'ha dut a terme la substitució, just el dia després que reclamem explicacions a l'alcalde.
Sabem de bona font que la petició de canvi d'ordinador de CiU es va instruir per ser executada de forma immediata.

Està clar que el PSC no vol mantenir un fair play polític amb el Grup de CiU.

Més aviat ens vol arraconar, ens dificulta l'accés a la informació (hi ha instàncies que fa més d'un mes que hem tramés i no hem rebut resposta), ens dona materials i equipaments precaris per dur a terme la nostra tasca democràtica (fins i tot durant el trasllat ens han pres una taula del despatx, també tot sigui dit de pasada), ha instal·lat una alarma a Can Rahull i no ens han avisat (suposem que per fer-nos sentir com delinquents quan hi anem el cap de setmana i sona l'alarma) ens priva d'accedir a fer fotocopies quan no és horari d'oficina (cosa difícil per persones treballadores que actuen de regidors a l'oposició) i ens nega telèfon mòbil per dur a terme les tasques d'atenció pública amb els ciutadans i haver-nos-el de pagar nosaltres mateixos (TOTS els membres del govern disposen de telèfon mòbil desde les primeres setmanes de la legislatura i alguns passen dietes pels desplaçaments dins del municipi!!!).

Nosaltres continuarem treballant i fent feina.