Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 21 d’abril del 2008

Incapacitat per trobar nou inquilí al bar de la Font Martina

El bar de la Font Martina continua tancat i sense projecte.

Des de l'1 de gener en que el gestor del Bar va renunciar a la concessió, l'Ajuntament no ha estat capaç de fer cap pas per tal de posar a concurs o donar una utilitat a aquest espai.

Això, a part de no donar un servei a les persones que puguin sovintejar aquella zona fa que es renunciïn als ingressos provinents d'aquesta concessió, fet que implicarà que els diners que es deixin de recaptar per aquest concepte hauran de ser restats d'altres partides.
Una gestió intel·ligent dels recursos públics beneficiaria als ciutadans del municipi que podrien tenir més serveis a menys pressió fiscal.
A més a més, a les alçades del calendari que ens trobem, podria succeir que enguany la Piscina Municipal (si acaba obrint) es trobi que no te servei de bar pels seus clients, degut a que la prestació del Bar és a les dues bandes (terrassa i piscina).

D'acord amb el que s'apuntava en el MIEM (Mapa d'Instal·lacions Esportives Municipals) que varem redactar quan estàvem en el govern i que va ser vetat pel PSC + ICV, l'espai de la piscina hauria de passar a ser un espai compartit entre les instal·lacions del Tennis, Pista Coberta i la Piscina.

D'aquesta manera es trauria rendiment tot l'any als vestidors i s'oferiria un servei complert als esportistes que utilitzen aquella zona.