Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dilluns, 21 d’abril del 2008

L'alcalde es mofa de l'IES Reguissol

Aquest cap de setmana ens hem quedat estupefactes en llegir a la premsa les declaracions de l'Alcalde en que posava de manifest que no cediria les instal·lacions esportives del Camp de Futbol i el Pavelló Municipal a l'IES Reguissol per dur a terme les olimpiades esportives i que si volien utilitzar unes altres instal·lacions esportives diferents a les de l'Institut l'Ajuntament en posava unes al seu abast però a 3 kilómetres de distància!

El Grup Municipal de CiU considera que aquesta resposta no és admisible, ja que les instal·lacions en aquest horari están lliures i el desplaçament a unes altres instal·lacions requeriria d'un mitjà de transport que encariria el cost de l'activitat.

En un post anterior ja varem mostrar el nostre suport al professorat i alumnes de l'IES Reguissol en la seva demanda de poder utilitzar ocasionalment les instal·lacions esportives municipals del pavelló i el camp de futbol com espais per dur a terme la classes d'educació física.

La seva proposata la varem traslladar al Ple de l'Ajuntament per que fos incorporada com a esmena en els pressupostos municipals de l'any 2008, per d'aquesta manera poder salvar l'escull que utilitzava l'equip de govern.

El govern no va acceptar la nostra proposta i l'IES Reguissol es va quedar sense la possibilitat de tenir un conserge per obrir les instal·lacions municipals.
No obstant, ara el problema és molt més greu. Primerament per que l'alcalde diu que no poden posar un conserge per obrir les instal·lacions esportives.

Com tothom sap, això és una decisió política i a tot es pot arribar a un acord i segurament hi hauria la possibilitat d'entesa per tal que es poguèssin utilitzar les instal·lacions unes hores, combinant un conserge amb el professorat, però l'Alcalde manifesta que es refia del professorat i que te por que els alumnes malmetin les instal·lacions!!

El senyor Alcalde potser no és conscient que els alumnes de l'institut que utilitzaran aquestes instal·lacions són els mateixos alumnes que en horari extra excolar utilitzen aquestes mateixes instal·lacions i saben perfectament amb quin calçat han d'assistir-hi i les regles bàsiques d'utilització de la instal·lació.
En última instància el centre ha demanat les instal·lacions per només 11 hores i la resposta de l'Alcalde ha estat la mateixa?

Tant malament està l'Ajuntament per no poder gastar ni 400 Euros en una persona per que els alumnes de l'IES no puguin utilitzar la instal·lació?

El Sr. Alcalde i el seu equip de govern haurà d'explicar molt bé de quina manera beneficien els 1.500.000€ provinents de l'abocador i demostrar que no tingui capacitat per poder fer modificacions de crèdit i solucionar casos com aquest.

Però el que resulta encara més sorprenent es la posició del regidor d'Ensenyament i de la regidora d'Esports, que sembla que deixant que l'alcalde prengui aqueta decisió hi estant totalment d'acord.