Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dissabte, 19 d’abril del 2008

La piscina municipal de Palautordera amb l'aigua podrida

Ens trobem al finals del mes d'abril, a punt d'entrar en situació d'emergència per la sequera i al nostre poble tenim l'aigua de la piscina podrida.

Aquesta situació s'hagués pogut evitar. Al mes de Setembre de l'any passat, el Grup Municipal de CiU ja va instar al govern a comprar unes mantes per protegir que les fulles caiguessin damunt de l'aigua de la piscina. Aquesta mesura, juntament amb un funcionament mínim diari (30 min) del sistema de cloració hagués permès que ara tinguéssim una aigua en perfectes condicions.

Ara tenim que més de 300 m3 d'aigua s'hauran de llençar per tal de garantir que l'aigua es trobi en perfectes condicions d'higiene i qualitat (en cas que finalment s'obri la piscina).

En aquell moment, el mes de setembre, el regidor de serveis va dir que no comprarien les mantes protectores per que la piscina s'havia d'arreglar. La desorientació i la manca planificació del regidor de serveis ha fet qu
e no s'hagi dut a terme cap actuació (o que fos una excusa per evitar comprar les mantes com tantes altres vegades).

En cas que s'hagi de dur alguna actuació, ara ja no es podrà dur a terme per que implicaria que s'hauria de buidar la piscina del tot i llavors ja no es podria omplir la piscina d'aigua (degut al decret de sequera) o el cost d'omplir-la mitjançant cubes acabi essent prohibitiu per les arques municipals.

Creiem que des del punt de vista municipal sempre és millor que es potencii un servei públic, com ara una piscina de qualitat amb altres serveis complementaris, que no pas que proliferin multitud de piscines particulars.

En aquests moments d'escassetat d'aigua, tenir una piscina municipal potent i en condicions evitaria que particulars busquin alternatives de forma unilateral per la seva banda.