Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

diumenge, 20 d’abril del 2008

Les fuites d'aigua al barri de Can Pagà de Santa Maria de Palautordera

En el ple ordinari del mes de març, els grups municipals de CiU i ERC varem presentar una proposta conjunta per tal resoldre la problemàtica de l'aigua a Can Pagà.

Alguns membres de l'equip del govern potser pensen que aquesta proposta l'hem fet per tocar els nassos i no és així. La proposta l'hem fet per tal de d'ajudar als veins que ja fa massa temps que arrosseguen aquesta situació i que s'agreuja cada dia que pasa.

En aquest petit video us mostrem la situació abans de la presentació de la proposta.



Com podeu veure, el govern permet i ha permès que el gestor d'Aigues de Can Pagà passi per alt el reglament i no ha emprés cap acció sancionadora.

Una part important de les raons que porten a no actuar amb mà ferma al govern, especialment el PSC, és el pressumte amiguisme del Sr. Alcalde amb el gestor d'aigues de Can Pagà (reconegut pel propi alcalde en un ple la legislatura passada).

No ens sembla pas malament que siguin amics, ans al contrari, sempre i quan l'alcalde sàpiga diferenciar entre interessos generals i interessos particulars.