Baròmetre d'opinió sobre la gestió del govern l'any 2009 a Palautordera

Ens agradaria conèixer quina és la teva opinió sobre la gestió del govern municipal (PSC, ICV, GdP) al llarg d'aquest 2009. Escoltar i conèixer l'opinió de les persones és clau per plantejar propostes de futur que ajudin a millorar la vida de les persones de Palau.

Accés a l'enquesta

dimecres, 29 d’octubre del 2008

L'informe de seguiment de l'estat de l'antiga Casa Consistorial posa de manifest la manca de manteniment bàsic

Arràn de la petició de CiU de dur a terme un seguiment mensual de l'estat de conservació de l'antiga casa consistorial mentre no s'hagin desallotjat complemtament tots els serveis públics que encara s'hi presten, els serveis tècnics municipals ja han emès el primer informe.

Aquest posa de manifest:

  • No s'aprecien noves fisures estructurals en planta baixa i primera.
  • S'observa un augment de la deformació de la coberta difícil de quantificar.
  • L'estat d'abandonament en les zones no ocupades, concretant-se en existència de diferents elements residuals a l'espera de ser recollits.
  • El balcó de la primera planta, font d'entrada d'aigua repetidament, torna a estar obturat d'excrements d'ocells que no deixen sortir l'aigua.
  • Cal prendre mesures de protecció per accedir als vestidors de la policia, fruit de l'estat de descomposició evolutiva que podria fer possible la caiguda de bocins de material per l'acció de les gelades i el vent.
  • Cal repicar l'arrebossat de la paret que hi ha just a la porta de sortida del vestíbul.

Aquest informe posa de manifest el que venia dient el Grup Municipal de CiU: que no s'estaven duent mesures de control i seguiment de l'estat de l'edifici per la tranquilitat dels treballadors i els usuaris dels serveis.


Curiosament, en l'últim Ple ordinari (29 de setembre de 2008) pocs dies abans de l'emisió d'aquest informe, el regidor de serveis va afirmar que els tubs de desaigua del balcó estaven en perfectes condicions i desembossats, cosa que amb aquest informe s'ha pogut constatar que no va ser així, malgrat haver-se produit un despreniment de l'arrebossat d'una de les finestres de la policia.